Scaun pliant cu picioare rotunde IGOR R wenge

Scaun pliant tapițat IGOR R ciocolată

124,00 lei

 
 
Golește

Scaunul pliant tapițat IGOR R ciocolată  este o versiune inedită a scaunului Igor tapițat, prin aceea că picioarele au fost transformate în cilindri de lemn masiv (cu diametrul de 35 mm) obținuți prin degroșarea elementelor prismatice. Întreg scaunul este realizat din lemn de fag, iar designul urmează linia caracteristică modelului Igor.

Șezutul este format dintr-un cadru de lemn masiv, cu 3 elemente transversale de suport. Partea detașabilă este formată din PAL, burete cu densitate medie și tapițerie catifelată, plăcută la atingere, cu motive tradiționale. Înălțimea la șezut a scaunului IGOR R tapițat este de 45 cm.

În spațiul ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea până la 5 scaune pliante strânse, astfel că scaunul IGOR R tapițat se pretează foarte bine pentru garsoniere, apartamente sau orice alt spațiu în care fiecare metru pătrat contează.

Osatura principală a scaunului este formată din picioarele mari, prinse între ele cu un fus la partea inferioară și două spătărele late și ușor arcuite la partea superioară, asigurându-se astfel robustețea necesară. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este de tip cep-gaură, folosit, de asemenea, pentru picioarele mici și elementele de șezut. Elementele spătarului au și rol de mâner, îmbunătățind astfel manevrabilitatea.

Scaunul este colorat cu baiț pe bază de apă, iar finisajul se obține cu ajutorul unui lac semi-lucios transparent, care lasă vizibilă fibra lemnului. Nuanțele de baiț sunt calde, naturale, se pot armoniza ușor cu celelalte obiecte de mobilier: natur, cireș, ciocolată (nuc-închis), maro-trufă, nuc, wenge. Se poate opta la cerere pentru finisaj în culori RAL (vopsea mată care acoperă complet fibra lemnului).

Scaunul pliant tapițat cu picioare rotunde Igor R se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare. Are greutatea de 4,1 kg si poate susține o greutate maximă de 100 kg.

O masă adecvată pentru acest scaun: Masa de bucătărie.

Instrucțiuni de curățare: cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

Informații suplimentare

Greutate4.1 kg
Dimensiuni87 × 45 × 9 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime totală

45 cm

Lățime șezut

Adâncime totală

Adancime șezut

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant tapițat IGOR R ciocolată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_IGORR_NI_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categorii: ,

Tags: , ,