Scaun pliant cu picioare rotunde IGOR R natur

Scaun pliant din lemn IGOR R natur

94,00 lei

 
Golește

Scaunul pliant IGOR R natur este o versiune inedită a scaunului Igor, prin aceea că picioarele au fost transformate în cilindri de lemn masiv (cu diametrul de 35 mm) obținuți prin degroșarea elementelor prismatice. Întreg scaunul este realizat doar din lemn de fag, iar designul urmează linia caracteristică modelului Igor.

În varianta restrânsă acest scaun devine un obiect de mobilier compact, cu dimensiuni de 87 x 45 x 9 cm, iar atunci când este deschis, are 79 cm înălțime, 45 cm lățime și 52 cm adâncime. Șezutul este alcătuit din 7 lamele de lemn și are 38 cm lățime, 42 cm adâncime și 44 cm înălțime la sol.

În spațiul ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea până la 5 scaune pliante strânse, ceea ce face din scaunul IGOR R o opțiune viabilă pentru garsoniere, apartamente sau orice alt spațiu în care fiecare metru pătrat contează. Dimensiunile și greutatea reduse, dublate de soliditate și capacitatea de pliere, îl recomandă, de asemenea, pentru evenimente de familie, atunci când necesarul de scaune este depășit de numărul invitaților sau dacă acesta ocupă un loc inutil când nu este utilizat.

Osatura principală a scaunului este formată din picioarele mari, prinse între ele cu un fus la partea inferioară și două spătărele late și ușor arcuite la partea superioară, asigurându-se astfel robustețea necesară. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este de tip cep-gaură, folosit, de asemenea, pentru picioarele mici și elementele de șezut. Elementele spătarului au și rol de mâner, îmbunătățind astfel manevrabilitatea.

În versiunea natur, scaunul IGOR R este finisat doar cu grund incolor și un strat de lac semi-lucios transparent, care lasă vizibilă atât fibra, cât și culoarea naturală a lemnului de fag.

Scaunul pliant IGOR R se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare. Are greutatea de 3,5 kg si poate susține o greutate maximă de 100 kg.

O masă pliantă care poate adăposti în interiorul ei acest scaun: Masă pliantă PATIO .

Instrucțiuni de curățare: se șterge cu o cârpă curată și uscată.

Informații suplimentare

Greutate3.5 kg
Dimensiuni87 × 45 × 9 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime totală

45 cm

Lățime șezut

Adâncime totală

Adancime șezut

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant din lemn IGOR R natur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_IGORR_NT_02 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categorii: ,

Tags: , ,