Scaun pliant din lemn LORI cireș

Scaun pliant din lemn LORI cireș

169,00 lei

Scaun pliant din lemn cu șezutul și spătarul tapițate. Înălțimea spătarului este similară cu cea a scaunelor fixe obișnuite, fiind în acest caz de 87 cm.

 

 
 
Golește

LORI este un scaun pliabil cu dimensiuni atipice, ceea ce îl încadrează în categoria scaunelor pliante premium. Atuurile sale sunt înălțimea, similară cu aceea a unui scaun fix cu spătar, și spătarul tapițat, care conferă plus de valoare și confort. Așadar, în poziția extinsă acest scaun are 87 cm înălțime, 43 cm lățime și adâncimea totală de 53 cm, iar atunci când este strâns devine un obiect de mobilier compact cu dimensiunile de 97 x 43 x 10 cm.

Șezutul este format dintr-un cadru de lemn masiv, cu 3 elemente transversale de suport. Partea detașabilă este formată din PAL, burete cu densitate medie și tapițerie rezistentă la uzură. Înălțimea la șezut a scaunului LORI este de 46 cm.

În spațiul ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea până la 5 scaune pliante strânse, astfel că scaunul LORI se pretează foarte bine pentru spațiile de locuit unde fiecare metru pătrat contează și combină în mod ideal versatilitatea scaunului pliant cu dimensiunile generoase ale unui scaun fix.

Osatura principală a scaunului este formată din picioarele mari, prinse între ele cu două țarcuri la partea inferioară și două spătărele late și ușor arcuite la partea superioară, asigurându-se astfel robustețea necesară. Sistemul de prindere utilizat este de tip cep-gaură, folosit, de asemenea, pentru picioarele mici și elementele de șezut. Cele două spătărele fac loc unui panou îmbrăcat cu burete și tapițerie, formând împreună un spătar confortabil cu înălțimea totală de 20 cm.

Scaunul este colorat cu baiț pe bază de apă, iar finisajul se obține cu ajutorul unui lac semi-lucios transparent, care lasă vizibilă fibra lemnului. Nuanțele de baiț sunt calde, naturale, se pot armoniza ușor cu celelalte obiecte de mobilier: natur, cireș, ciocolată (nuc-închis), maro-trufă, nuc, wenge. Se poate opta la cerere pentru finisaj în culori RAL (vopsea mată care acoperă complet fibra lemnului).

Scaunul pliant tapițat LORI se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare. Are greutatea de 5,1 kg si poate susține o greutate maximă de 100 kg.

O masă adecvată pentru acest scaun: Masa de bucătărie.

Instrucțiuni de curățare: cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

 

Informații suplimentare

Greutate5.1 kg
Dimensiuni97 × 43 × 10 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime totală

43 cm

Lățime șezut

Adâncime totală

Adancime șezut

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant din lemn LORI cireș”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_LORI_CR_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categorii: ,

Tags: , ,