Scaun pliant tapitat SASHA

Scaun pliant tapițat SASHA

122,00 lei

 
 
Golește

Ceea ce iese în evidență la un scaun pliant tapițat SASHA sunt picioarele rotunde și spătarul generos, acesta fiind versiunea modificată a scaunului pliant IGOR R tapițat.

În varianta restrânsă acest scaun devine un obiect de mobilier compact cu dimensiuni de 87 x 45 x 9 cm, iar atunci când este deschis are 79 cm înălțime, 45 cm lățime și 52 cm adâncime. Șezutul este format dintr-un cadru de lemn masiv, cu 3 elemente transversale de suport. Partea detașabilă este formată din PAL, burete cu densitate medie și tapițerie rezistentă la uzură. Înălțimea la șezut a scaunului SASHA tapițat este de 45 cm.

În spațiul ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea până la 5 scaune pliante strânse, astfel că scaunul SASHA tapițat se pretează foarte bine pentru garsoniere, apartamente sau orice alt spațiu în care fiecare metru pătrat contează.

Osatura principală a scaunului este formată din picioarele mari, prinse între ele cu un fus la partea inferioară și un element de spătar lat de 11 cm și scobit după forma spatelui, pentru un plus de confort. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este de tip cep-gaură, folosit, de asemenea, pentru picioarele mici și elementele șezutului.

Scaunul este colorat cu baiț pe bază de apă, iar finisajul se obține cu ajutorul unui lac semi-lucios transparent, care lasă vizibilă fibra lemnului. Nuanțele de baiț sunt calde, naturale, se pot armoniza ușor cu celelalte obiecte de mobilier: natur, cireș, ciocolată (nuc-închis), maro-trufă, nuc, wenge. Se poate opta la cerere pentru finisaj în culori RAL (vopsea mată care acoperă complet fibra lemnului).

Scaunul pliant SASHA tapițat se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare. Are greutatea de 4,1 kg si poate susține o greutate maximă de 100 kg.

O masă adecvată pentru acest scaun: Masa de bucătărie.

Instrucțiuni de curățare: cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă

Informații suplimentare

Greutate4.1 kg
Dimensiuni87 × 45 × 9 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime totală

42 cm

Lățime șezut

Adâncime totală

Adancime șezut

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant tapițat SASHA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_SASHA_MT_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categorii: ,

Tags: , , ,