Scaun pliant din lemn IGOR nuc

Scaun pliant din lemn IGOR nuc

85,00 lei

Articolul scaun pliant din lemn Igor nuc este realizat din lemn de fag. Înălțimea scaunului când acesta este deschis este de 79 cm iar înălțimea la șezut este de 44 cm. Lățimea scaunului este de 42,5 iar adâncimea șezutului de 38 cm. Atunci când este strâns dimensiunile pachetului sunt de 87 x 42,5 x 8,5 cm. Într-un spațiu ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea 5-6 scaune pliante strânse. Astfel acest scaun poate reprezenta o opțiune viabilă pentru garsonierele sau apartamentele mici sau acolo unde fiecare mde spațiu contează.

Scaunul pliant este colorat cu baiț pe bază de apă. Finisajul este realizat cu un lac lucios transparent ce lasă vizibilă fibra lemnului.

Șezutul acestui scaun pliant este alcătuit din 7 lamele de lemn. Spătarul scaunului este alcătuit din 2 elemente arcuite care au rol și de mâner facilitând transportul cu ușurință al acestuia. Amprenta la podea a acestui scaun în versiune închisă este de 6 ori mai mică decât cea a unui scaun obișnuit făcându-l util pentru amenjarea spațiilor mici.

Osatura principală a scaunului formată din picioarele mari prinse între ele cu o legătură inferioară și 2 spătărele la partea superioară asigură robustețea necesară. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este cel de cep-gaură. Greutatea scaunului este de 3,5 de kilograme și poate susține o greutate de până la 100 kilograme. Dimensiunile și greutatea mică dublată de soliditate și capacitatea de a se plia îl recomandă pentru evenimentele din familie când necesarul de scaune este depășit de numărul invitaților.

Scaunul se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare.

O masă pliantă care poate adăposti în interiorul ei acest scaun: Masă pliantă PATIO .

Instrucțiuni de curățare pentru scaun pliant din lemn IGOR nuc:

Pentru acest scaun pliant cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată.

Informații suplimentare

Greutate 2.8 kg
Dimensiuni 87 × 42.5 × 8.5 cm
Înălțime

Înălțime șezut

Lățime șezut

Adancime șezut

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant din lemn IGOR nuc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_IGOR_NC_02 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categoria: