Scaun pliant tapițat IGOR cireș

Scaun pliant tapițat IGOR cireș

110,00 lei

Scaun pliant tapitat cu cadrul din lemn de fag și șezutul din burete acoperit cu material textil.

 
Golește

Scaunul pliant tapițat IGOR cireș este varianta confortabilă a scaunului pliant din lemn IGOR. Are același design clasic și simplu și este realizat integral din lemn de fag.

În varianta restrânsă acest scaun devine un obiect de mobilier compact, cu dimensiuni de 87 x 42 x 8,5 cm, iar atunci când este deschis, are 79 cm înălțime, 42 cm lățime și 52 cm adâncime. Înălțimea la șezut a scaunului Igor tapițat este de 45 cm.

Șezutul este format dintr-un cadru de lemn masiv, cu 3 elemente transversale de suport, și partea detașabilă formată din PAL, burete cu densitate medie și material textil rezistent la uzură. Pentru orice culoare a lemnului puteți alege oricare dintre cele 20 de tapițerii disponibile în permanență pe stoc sau puteți aduce propria dvs. tapițerie.

În spațiul ocupat de un scaun clasic cu spătar pot încăpea până la 6 scaune pliante strânse, ceea ce face din scaunul IGOR tapițat o opțiune viabilă pentru garsoniere, apartamente sau orice alt spațiu în care fiecare metru pătrat contează. Dimensiunile și greutatea reduse, dublate de soliditate și capacitatea de pliere, îl recomandă, de asemenea, pentru evenimente de familie, atunci când necesarul de scaune este depășit de numărul invitaților sau dacă ocupă un loc inutil când nu este utilizat.

Osatura principală a scaunului este formată din picioarele mari, prinse între ele cu un fus la partea inferioară și două spătărele late și ușor arcuite la partea superioară, asigurându-se astfel robustețea necesară. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este de tip cep-gaură, folosit, de asemenea, pentru picioarele mici și elementele de șezut. Elementele spătarului au și rol de mâner, îmbunătățind astfel manevrabilitatea.

Scaunul IGOR tapițat este colorat cu baiț pe bază de apă, iar finisajul se obține cu un lac semi-lucios transparent, care lasă vizibilă fibra lemnului. Nuanțele de baiț sunt calde, naturale, se pot armoniza ușor cu celelalte obiecte de mobilier: natur, cireș, ciocolată (nuc-închis), maro-trufă, nuc, wenge. Se poate opta la cerere pentru finisaj în culori RAL (vopsea mată care acoperă complet fibra lemnului).

Scaunul pliant IGOR tapițat se livrează asamblat și este gata de utilizare imediat după despachetare. Are greutatea de 3,5 kg și poate susține o greutate maximă de 100 kg.

O masă pliantă care poate adăposti în interiorul ei acest scaune: Masă pliantă PATIO .

Instrucțiuni de curățare: cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

Informații suplimentare

Greutate3.5 kg
Dimensiuni87 × 42 × 8.5 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime totală

42 cm

Lățime șezut

Adâncime totală

Adancime șezut

Stofa

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun pliant tapițat IGOR cireș”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: P03_IGOR_CR_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categorii: ,

Tags: ,