Scaun PISA cireș tapițat

Scaun din lemn cu spatar PISA cires tapitat

171,00 lei

Scaun solid din lemn de fag. Șezut generos din burete și material textil.

Scaunul din lemn cu spătar PISA tapițat reprezintă modelul tâmplăresc simplificat, cu elemente drepte, fără multe unghiuri, discordanța fiind realizată de prezența celor două elemente arcuite, inegale ca lățime,  din zona spatelui. Acest model își găsește locul atât în locuințele familiale, cât și în localurile de tip bistro sau restaurant.

Lemnul de fag folosit este colorat cu un baiț pe bază de apă, peste care s-a aplicat un lac lucios transparent care lasă vizibilă fibra lemnului. Șezutul este compus din PAL brut de 16 mm pentru susținere, burete cu densitate medie și tapițerie. Acesta este decupat în partea frontală pentru a lăsa să se vadă monturile picioarelor din față.

PISA este un scaun robust, soliditatea fiindu-i dată de cele 2 perechi de legături stânga-dreapta și față-spate. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este cep-gaură. Cu toate acestea, scaunul Pisa cântărește doar 6,3 kilograme și poate susține cu ușurință greutăți de 110-120 kilograme.

Tapițeria utilizată pentru acest scaun este ALCALA 39. Aceasta are o textură catifelată și o culoare ce contrastează plăcut cu cea a lemnului. Șezutul poate fi configurat cu tapițeriile disponibile pe pagina produsului, prin simpla selectare a acestora. La cerere se poate personaliza inclusiv cu tapițeria clientului.

O masă care se potrivește cu acest scaun ar fi : Masa BUCATARIE nuc .

Instrucțiuni de curățare pentru scaun din lemn cu spatar PISA cires tapitat:

Cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă a tapițeriei poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

Informații suplimentare

Greutate6.3 kg
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime șezut

Adancime șezut

SKU: P04_PISA_CR_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categoria: