Scaun din lemn VENETIA alb tapitat

Scaun din lemn VENETIA alb tapitat

236,00 lei

Cum comand ?

Scaun din lemn de fag cu tapițerie pretabil pentru restaurante, pizzerii sau taverne.

 
 
Golește

VENEȚIA alb tapițat este un scaun fix, având cadrul realizat integral din lemn de fag. Scaunul este construit într-un design clasic și se integrează ușor în orice ambient – bucătărie, living, precum și în spații publice de tip restaurant sau cafenea. La aceasta contribuie și varietatea finisajelor care imită diverse specii de lemn – cireș, nuc, nuc-închis etc.

Înălțimea la șezut a scaunului Veneția alb tapițat este de 48 cm. Adâncimea scaunului este de 44 cm, iar lățimea de 41 cm. Spătarul are 87 cm înălțime și este alcătuit din 3 elemente curbate care urmează forma anatomică a spatelui, iar unghiul mai mare de 90° dintre șezut și spătar contribuie semnificativ la creșterea confortului în utilizare.

Șezutul este compus din PAL brut cu grosimea de 16 mm, pentru susținere, burete cu densitate medie și tapițerie rezistentă la uzură. Acesta este decupat în partea frontală pentru a lăsa să se vadă monturile picioarelor din față.

VENEȚIA este un scaun robust, soliditatea fiindu-i dată de cele 3 perechi de legături stânga-dreapta, împreună cu cele legături frontale și 2 pe picioarele din spate. Sistemul de prindere este de tip cep-gaură, astfel că niciun element metalic nu tensionează lemnul. Cu toate acestea, scaunul cântărește doar 5,3 kg și poate susține cu ușurință greutăți de 110-120 kilograme. Întrucât se livrează asamblat, este gata de utilizare imediat după despachetare.

Finisajele standard sunt naturale și moderne: cireș, natur, nuc, nuc-închis, maro-trufă, wenge. Lemnul este colorat cu baiț pe bază de apă, peste care se aplică lac semi-lucios transparent care lasă vizibil desenul unic al fibrei. Șezutul poate fi configurat cu tapițeriile disponibile pe pagina produsului prin simpla selectare a acestora. La cerere se poate personaliza inclusiv cu tapițeria clientului.

Scaunul VENEȚIA alb tapițat iese în evidență prin calitatea finisajului, acesta fiind compus din grund alb mat, catalizator anti-îngălbenire și stratul final de vopsea albă, semi-lucioasă, care acoperă complet fibra lemnului.

Instrucțiuni de curățare: cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă

Informații suplimentare

Greutate5.3 kg
Dimensiuni105 × 54 × 47 cm
Înălțime totală

Înălțime șezut

Adâncime totală

Lățime totală

41 cm

SKU: P04_VENETIA_A_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categoria:

Tags: , ,