Scaun din lemn VENETIA wenge tapitat

Scaun din lemn VENETIA wenge tapitat

186,00 lei

Cum comand ?

Scaun din lemn de fag cu tapițerie pretabil pentru restaurante, pizzerii sau taverne.

Produsul scaun din lemn Venetia wenge tapitat este un articol clasic cu înălțimea la șezut de 47 cm. Adâncimea șezutului este de 46 de cm iar lățimea de 43 de cm. Spătarul are 87 cm înălțime și este alcătuit in 3 elemente curbate care încearcă să copieze forma anatomică a spatelui pentru un plus de confort. La acest confort contribuie și unghiul mai mare de 90 de grade dintre șezut și spătar.

Acest model își găsește locul atât în locuințele familiale cât și în localurile de tip bistro sau restaurant.

Lemnul de fag folosit este colorat cu un baiț pe bază de apă peste care s-a aplicat un lac lucios transparent care lasă vizibilă fibra lemnului.

Șezutul este compus din PAL brut  de 16 mm pentru susținere, un burete cu densitate medie și tapițerie. Acesta este decupat în partea frontală pentru a lăsa să se vadă monturile picioarelor din față.

Venetia este un scaun robust, soliditatea fiindu-i dată de cele 3 perechi de legături stânga-dreapta împreună cu cele 2 legături frontale și cele 4 din spate. Sistemul de prindere utilizat de aceste legături este cel de cep-gaură. Cu toate acestea scaunul Venetia cântărește 6,5 de kilograme și poate susține cu ușurință greutăți de 110-120 kilograme.

Tapițeria utilizată pentru acest scaun este ALCALA 39. Aceasta are o textură catifelată și o culoare ce contrastează plăcut cu cea a lemnului. Șezutul poate fi configurat cu tapițeriile disponibile pe pagina produsului prin simpla selectare a acestora. La cerere se poate personalza inclusiv cu tapițeria clientului.

O masă care se potrivește cu acest scaun ar fi : Masa extensibilă LUCA JR .

Instrucțiuni de curățare pentru scaun din lemn VENETIA wenge tapitat:

Cadrul din lemn se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă a tapițeriei poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

Informații suplimentare

Greutate5.3 kg
Înălțime totală

Înălțime șezut

Lățime șezut

Adancime șezut

SKU: P04_VENETIA_W_01 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categoria: