Stimati vizitatori, datorita situatiei actuale, in perioada 12 -30 martie 2020 nu vom mai prelua si livra comenzi online.

Scaun tapițat JANE

Scaun tapițat JANE

233,00 lei

Cum comand ?

Scaun din lemn de fag, cu șezutul și spătarul tapițate, ideal pentru sufragerie sau camera de oaspeți dar în același timp o alternativă pentru restaurante sau hoteluri.

 
Golește

JANE este un scaun fix, de înălțime medie, cu șezutul și spătarul tapițate. Acesta își găsește locul atât în locuințele familiale cât și în localurile de tip bistro sau restaurant.

Ca toate produsele noastre, este realizat din din lemn masiv de foioase (fag, frasin). Îmbinările sunt cu cep și scobitură (lemn/lemn), mod de îmbinare tradițional, deosebit de rezistent.

Picioarele din față, în formă de prismă rectangulară cu secțiunea de 25 x 25 mm, conferă scaunului suplețe și eleganță. Pe părțile laterale  am adăugat două legături suplimentare, care îi sporesc rezistența.

Interiorul spătarului este acoperit cu burete și stofă pe ambele părți. În vederea protejării tapițeriei spătarului și pentru o manipulare mai facilă, zona tapițată este izolată de partea superioară a scaunului printr-un ansamblu de două spătărele, care joacă rol de mâner.

Cadrul din lemn poate fi colorat cu baiț pe bază de apă, semitransparent, în nuanțe de cireș, maro-trufă, nuc, nuc-închis (ciocolată), wenge sau lăsat natur și acoperit cu un lac lucios transparent. De asemenea, este disponibil finisajul alb, opac, semi-lucios care acoperă complet fibra lemnului.

Instrucțiuni de curățare:

Cadrul din lemn pentru acest scaun se șterge cu o cârpă curată și uscată. Partea textilă a tapițeriei poate fi curățată cu o cârpă și soluţie de curăţare pentru materiale textile dizolvată în apă.

 

Informații suplimentare

Greutate6 kg
Înălțime

Înălțime șezut

Lățime șezut

Adancime șezut

Culoare lemn

, , , , ,

Stofa

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SKU: P04_JANE_NI_01-1 - Ai nevoie de ajutor? Contactați-ne Lasă feedback

Categoria: